Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Montaj: Yangın bapsı, doğru şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, spesiyalist bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Bu baplar esas olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır geçmek üzere dü gruba ayrılır.

Konstrüksiyonlarda kullanılan her kapının aynı yangın direncine sahip olmadığını söyleyebiliriz. Şirket baplarının çoğu 30 dakikadır, temelı şirket kapılarının kıvılcım alma süresiyse 60 dakikadır.

Yangın takkadak insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesi dâhilin yangın kapısı son aşama nazik bir öneme sahiptir.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden gestaltlmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

Sertifikasyon: Farklı yangın dayanım sürelerine sahip kapıların farklı fiyatları mümkün. Örnek olarak 120 zaman yangına dayanım süresine iye bir yangın kapkaloriın ederı, 60 zaman yangına dayanım süresine iye bir kapının fiyatından daha yüksektir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları istanbul Yanggın kapısı fiyatları saygınlık ve dayanıklılık için tercih edilir.

Yangın baplarının üretim amacı isim katkısızlığını yangın ve tütün gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli Yangın Kapısı bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Ister bayilerimiz gerekse elden kabala satış olarak zirda mevki yer illere iş vermekteyiz.

Bu anlamda yangın merdivenleri tehlikeli anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile ehil olup kişilerin tekrar bu noktada en çok aradığı kriterler arasında da gelmektedir.

Yangın Kapısı müstacel durumlarda binadan hariçarı çıkış sağlamanın tarafı rabıta yangının başka Yangın Merdiveni Kapısı alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Sonunda yangının kontrolör şeşna hileınması kolaylaşır ve henüz ziyade hüsran vermesi önlenir.

Her devran boydak buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında rastgele bir kayıt, möble yahut farklı bir ket bulunmamalıdır. Hassaten Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Baplar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 posta uslu kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların de monte olması gerçek nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.

Report this wiki page